000 01449nam a2200337 c 4500
997 0 0 _e2
001 2139826
003 CED053
005 20241112172316.0
007 ta
008 240722s2024 sp |||er ||| 1|spa d
017 _aB 22350-2022
020 _a9788418363436
040 _aB0070
_cELS
_dBPP
_dcol4
_dCED053
041 1 _aspa
_heng
080 1 _a821.111(73)-31"20"*V
_22015
100 1 _aGarmus, Bonnie
_d(1957-)
_eaut
_9122726
245 1 0 _aLecciones de química
_c/ Bonnie Garmus ; traducción del inglés de Victoria Alonso Blanco
250 _a1ª ed., 8ª reimp.
260 _aBarcelona
_b: Salamandra
_c, 2024
300 _a460 p.
_c; 22 cm
490 1 _a(Narrativa)
520 3 _aElizabeth Zott é nai solteira e renuente estrela do programa de cociña de televisión máis seguido de Estados Unidos. O enfoque inusual de Elizabeth para cociñar, combinar unha cullerada de acedo acético cun chisco de cloruro de sodio, resulta revolucionario. Con todo, a medida que o seu éxito aumenta fano tamén os seus inimigos, porque Elizabeth non só está a ensinar ás mulleres para cociñar senón tamén desafiándoas a alterar a orde establecida.
655 4 _aNovela da vida cotiá
_915244
655 4 _aNovela de la vida cotidiana
_923626
690 _afic
_943891
700 1 _aAlonso Blanco, Victoria
_etrl
_9122730
830 0 _aNarrativa (Salamandra)
_930177
852 _aCED053